top of page
4f9db1d9-0a3f-4afb-ac16-6834bc08ef3d.jpg

WORKSHOPS

Wil je het zelf proberen?

Graag neem ik je mee in de technieken en mogelijkheden van Studio 180 tijdens een workshop.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

-In mijn studio in Linschoten (max. 6 personen)

-Op een eigen locatie ook voor groepen (aantal deelnemers in overleg). Ik kom graag naar je quiltgroep of bee. Neem contact met me op om te overleggen!

-In quiltwinkels waar we mee samen werken 

Wat houdt een workshop in Linschoten in?

Alle workshops duren 1 dag. We beginnen 's morgens met het installeren van de naaimachines en een korte introductie van Studio 180. Per workshop leren welke mogelijkheden de tool biedt. Aan de hand van een voorbeeld leg ik uit hoe de tool en/of de Technique Sheets werken en vervolgens ga je zelf aan de slag. Stofjes en andere materialen neem je zelf mee.

Kosten

Een workshop in Linschoten kost € 55,-- per persoon (max 6 personen). Hier zitten koffie, thee, fris en iets lekkers bij, maar exclusief de tool en/of technique sheets. Je lunch neem je zelf mee.

Agenda 

Planning workshops. Bij alle workshops is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

-Vrijdag 9 februari in Linschoten

  Workshop voor gevorderden: STAR 60 3-D

Met één (of meer) Technique Sheets oefen je, na eerder kennis te hebben gemaakt met de Star 60.

-22 maart en 18 april

2-daagse workshop  Wedge Star in Etten-Leur

Dag 1: Ontdek de Magie van de Freelancer

Op de eerste dag duiken we in de wereld van de Wedgestar liniaal door het maken van het charmante "Freelancer" quiltje. Met het patroon in de hand leer je de essentiële basisvaardigheden van deze bijzondere liniaal. Daarna gaan we verder en verkennen we de 3 Technique Sheets.

Dag 2: Kies Jouw Creatieve Avontuur

Op de tweede dag wacht een keuzemoment op je. Ga je aan de slag met het betoverende "Alaska" patroon van Edyta Star (copyright is los te koop voor € 25.-), of kies je voor de uitdaging van het creëren van je eigen caleidoscoop? De keuze is aan jou!

Tijdens deze dagen ontvangt je:

  • de Wedgestar liniaal

  • 3 bijbehorende Technique Sheets

Voor informatie neem contact op met Quiltshop Leur, leur@quiltshopleur.nl

- Vrijdag 29 maart

   Open Dag van onze Quiltgroep Linschoten

Ik nodig je uit voor de Open Dag van onze Quiltgroep Linschoten op vrijdag 29 maart van 10 tot 15.30 in het Trefpunt, Jacob Barneveltstraat 17, Linschoten. De ca. 12 quilters zijn dan aan het werk en laten graag hun werkstukken van de afgelopen tijd zien en zij geven uitleg hoe die quilts gemaakt zijn. (Woon je niet zo ver van Linschoten, ben je een enthousiast quilter....wie weet kom je ook eens een dagje "meewerken". Er is ruimte voor uitbreiding van onze groep). Belangstellenden zijn van harte welkom    Contact: 0646720585/lb@linsha

-Vrijdag 5 april BLOCK BUSTER dag in Linschoten.

Graag wil ik je speciale aandacht vestigen op een nieuwe 1-daagse workshop in Linschoten: BLOCK BUSTER dag op 5 april in Linschoten.

Op de website van Deb Tucker (https://deb-tuckers-studio-180-design.myshopify.com) staan onder “FREE DOWNLOADS” alle blockbusters. Dit zijn samengestelde blokken, die met de tools en Technique Sheets gemaakt worden. Meestal worden ze in drie verschillende maten uitgelegd.

 

Om ze te maken heb je de gebruiksaanwijzing van de gebruikte tool(s) en soms ook een Technique Sheet nodig. Ze zijn variërend in moeilijkheidsgraad, 1 tot 5 sterren. Deze kan je gratis downloaden.

 

Kies 1 of 2 Blockbusters, die we op deze dag gaan maken. Kijk welke tool(s) en Technique Sheet(s) je nodig hebt en neem die mee. (Als je iets mist, het meeste heb ik op voorraad!)

 

Hieronder 2 voorbeelden: Blockbuster 1 en Blockbuster 16 .

bottom of page