top of page
IMG_1190.JPG

Hi! Ik ben Liliane Suurenbroek, Certified Instructor en importeur van Studio 180 Design.

 

Sinds begin jaren '90 ben ik besmet met het patchwork-/quiltvirus! Ik volg de snelle methoden, ontwikkeld door slimme Amerikaanse vrouwen op de voet. Zij maken het mogelijk om met je rolmes en snijmat moeilijke patronen precies en snel te snijden en daarna met de NAAIMACHINE te naaien. De gebruikte linialen, ook wel rulers of tools genoemd, van Studio 180 Design (te koop op deze site), zijn verreweg het beste!

 

Ik ben dan ook trots om sinds eind juli 2016, na de vereiste opleiding in Amerika, "Certified Instructor" te zijn. Intussen heb ik in 2019 mijn "Recertification" behaald. In 2022 moet ik weer aantonen dat ik werken met alle nieuwe tools en Technique Sheets beheers. Ook dat is weer gelukt en ben ik weer voor 3 jaar een "Certified Instructor"!

Door met deze tools te werken maak je ingewikkelde patronen nu van klein tot groot prachtig passend en ontstaan er mogelijkheden die tot voor kort erg ingewikkeld en praktisch niet te maken waren. 

 

Ik bied in mijn studio, bij quiltwinkels en quiltgroepen workshops aan om kennis te maken met deze tools en hun technische mogelijkheden.

Heb je interesse, of wil je meer weten?

Neem dan gerust contact op met mij via: quiltrevolutie@linshang.nl

Klik hier om mijn artikel in Quiltnieuws te lezen.

bottom of page